Acoustics

Keskeisin konsepti on Mood Acoustic Elements, jolla voidaan toteuttaa mittatilauksena akustoivia seinäpaneeleja, seinäkkeitä sekä katosta ripustettavia elementtejä. Omien tuotantojen lisäksi Moodin edustuksessa on akustiikkatuotteita eri valmistajilta. Mood myös maahantuo tai valmistaa tarjontaan sopivia mittatilaustuotteita projektikohtaisesti.


quingenti-limbus-by-glimakra-of-sweden-screen-5-2_3-copy_crop

Ruotsalainen Glimakra tarjoaa laajan kokoelman linjakkaan tyylikkäitä ja toiminnallisia akustoivia paneeleja-, -seinäkkeitä ja -kalusteita.

 

  Lataa esite (pdf)

  Katso lisää

konto-web

Luonnollisen struktuuripintaiset Konto akustiikkatuotteet ovat Suomessa pintaturpeesta valmistettuja. Vakiovärien ja -kokojen lisäksi materiaalia voidaan leikata eri muotoihin ja ne voidaan pintamaalata tilaajan määrittelemillä väreillä.

  Lataa esite (pdf)

  Katso lisää

20160311_SiliconLabs_P4A0592-HDR-Edit_web

Moodin omatuotannon Mood Acoustic elementit valmistetaan aina mittatilaustyönä ja sillä voidaan toteuttaa suuriakin saumattomia pintoja. Helposti vaihdettavissa olevaan tekstiilipinta voidaan tulostaa, tai pintatekstiilinä voidaan käyttää esim. valmismallistojen villakankaita.

  Lataa esite (pdf)

Morgana

Ruotsissa valmistettavat Morgana akustiikkapaneelit voidaan valmistaa ekologisesti täysin maatuvista laaduista, kun käytetään villasta, pellavasta ja maissitärkkelyksestä koostuvaa muotopuristetta joka verhoillaan villakankaalla. Laajassa kokoelmassa on seinäpaneeleja ja seinäkkeitä.

  Lataa esite (pdf)

  Katso lisää

Rosso_acoustic

Kennorakenteiset Rosso acoustic® vaimennuspaneelit on saatavana valoa läpäisevän kirkkaina, huurteisina tai tekstiiliverhoiltuina. Paneeleja voidaan käyttää seinäkkeinä, katosta ripustettavina paneeleina tai asentaa seinälle.

  Lataa esite (pdf)

  Katso lisää

IMG_0833-200dpi

Suomessa valmistettavat Soften akustiikkapaneelit ovat kauniisti muotoiltuja design-tuotteita. Sommittelemalla eri muotoja ja värejä paneeleista voidaan rakentaa näyttäviä ja muunneltavia sisustuksellisia kokonaisuuksia.

  Lataa esite (pdf)

  Ridge

  Katso lisää

spring-web

Suomalaisesta Konto pintaturpeesta valmistettavat akustiikkapaneelit on saatavana kolmessa eri koossa sekä vahvuudessa. Vakiovärien lisäksi paneeleja voidaan maalata tilaajan määrittelemillä väreillä.

  Lataa esite (pdf)

Texaa

Akustiikkatuotteiden verhoiluun suunnitellulla ja patentoidulla Aerina® neuloksella päällystettävissä Texaa® akustiikkatuotteiden kokoelmassa on vakiomallien lisäksi mahdollisuus räätälöityihin toteutuksiin. Vibrasto -sarjan laaduilla myös kaarevien pintojen tyylikäs akustointi on mahdollista.

  Katso lisää

bild6

Ruotsissa valmistettavat, pehmeämuotoiset Wobedo akustiikkapaneelit on saatavana useassa eri muodossa. Paneelit voidaan verhoilla villa- tai polyesterikankaalla. Paneeleissa on kauniin pehmeä reunamuotoilu ja ne ovat erittäin helposti asennettavia.

  Lataa esite (pdf)

  Wobedo.products.2016.pdf

  MyPlaceAir

  Katso lisää

stand

Zilenzio has a collection of acoustic panels and room dividers that are available in several different shapes and sizes. They are manufactured in Sweden and have excellent sound-absorbing capacity. They can be ordered also as made to measure for your needs with different upholstery fabric options.

 

  Lataa esite (pdf)

  Katso lisää